Anna Murtola & Guests: Fuego Por Dentro

@ Kulttuurikeskus Caisa

Venue Details

Address
Kaikukatu 4, Helsinki

Flamencolaulaja Anna Murtolan sooloprojekti Fuego Por Dentro vie yleisön matkalle intensiivisen flamencoperinteen lisäksi arabialaisen musiikin, tangon ja muiden maailman musiikkikulttuurien säveliin. Konsertissa kuullaan ohjelmistoa Murtolan Fuego Por Dentro -albumilta sekä tulkintoja perinteisen flamencon tyyleistä.

“Murtolan esikoinen on onnistunut ja ennakkoluulot murskaava, ja se tarjoaa pimeimmän vuodenajan kanssa painivalle valoa tulvivaa tekohengitystä” Savon Sanomat / Keski-suomalainen

Murtolaa säestävät Joonas Widenius Triosta tutut Suomen eturivin kitaristeihin lukeutuva flamencokitaristi Joonas Widenius sekä pitkän linjan basisti Hannu Rantanen. Perkussioista vastaa monipuolinen flamenco- ja lattariperkussionisti Ricardo Padilla.

“Murtolan flamencotaide ei ole jäänyt vain Andalusiaan, vaan kaleidoskooppisesti tutkii ja ottaa vaikutteita eri musiikkityyleistä ja sulauttaa ne flamencon viitekehykseen. — Huikean taitava muusikkojoukko luo yhdessä Murtolan kanssa mielenkiintoisia äänimaailmoja.” Turun Sanomat

Anna Murtolan vieraana esiintyvät jazz- ja folkviulisti Lotta-Maria Pitkänen sekä irakilaisen oudin soittaja Ali Haithem.

Anna Murtola & Guests: Fuego Por Dentro
Kulttuurikeskus Caisa
To 12.3. klo 20.00
Esitys sisältää väliajan
Liput 15 / 10 e