Joonas Widenius Trio - Pieksämäki

@ undefined

Venue Details

Address
Savontie 13, Pieksämäki 76100

Joonas Widenius Trio levynjulkistuskiertueella

Joonas Widenius Trio julkaisee syksyllä uutta musiikkia videoineen ja vuodenvaiheessa 2019-2020 uusimman levynsä “New Nordik Sagas“. Levy jatkaa trion musiikillista matkaa halki eri tyylien viidakon. Joonas Wideniuksen flamencokitaran virtuoottinen vahva ilmaisu soi läpi levyn, mutta eri genrejen raja-aidat kumotaan jälleen vauhdilla ja rytinällä! Hannu Rantasen bassottelu ja Karo Sampelan patojen kolistelu pitävät trion vauhdissa viimeiseen nuottiin asti.

Levyn tuottajana toimi englantilainen Colin Bass, joka on tunnettu muun muassa yhtyeistään 3 Mustaphas 3 ja Camel. Hänen tukensa ja osaamisensa ennakkoluulottamalle uudelle musiikille on ollut hienoa ja saumatonta. Julkaisukiertueella soitetaan uutta materiaalia täysin palkein, lämmitellen välillä myös vanhempia raitoja.

Trion uudella levyllä sekä konserteissa kaihoisat melodiat soivat tuntureilla, pirut tanssivat sambaa, korpit raakkuvat riffejä ja pohjoinen kaiku huutaa vastaan!

Esityksessä ei ole väliaikaa.

Liput 14€

Lipunmyynti ma-pe klo 11-17 Poleenin lippupalvelussa ja tuntia ennen tapahtumaa sekä Ticketmasterin toimipaikoista ja verkkokaupasta www.ticketmaster.fi. Ticketmasterin valtakunnallinen puhelinpalvelu palvelee ma-ma klo 8-21, su ja pyhäisin klo 10-18 numerossa 0600 10800 (1,98 €/min+pvm)